Sian Kristoffersen og Sara Katrine Thiesen

Salty Waters, Velvet Ropes

15. oktober 2011
13. november 2011

Sian Kristoffersen og Sara Katrine Thiesen
15. oktober – 13. november 2011
Danske Grafikere præstere Salty Waters, Velvet Ropes

Salty Waters, Velvet Ropes er en udstilling der undersøger det mytologiske. Udstillingen er baseret på en figur der måske, måske ikke findes andre steder end i fantasien og hvis navn, alder og nationalitet er uden betydning. I stedet rettes opmærksomheden mod de ting han omgives af og på det formelle sprog de henvender sig med, på de objekter og symboler der går igen og danner sammenhænge på kryds og tværs af medier, f.eks huller, frugter og mineraler; masker og magiske artefakter. Brudte linier, bankelyde og åbne endelser.

Salty Waters, Velvet Ropes har rejsen og den rejsende som det centrale tema, de fysiske værker på udstillingen danner, sammen med en serie objekter, tekst og fotografi, der vises i bogform, et fragmenteret narrativ hvori fakta og fiktion, det formelle og det fantastiske smelter sammen. Udstillingen iscenesætter denne karakter som medium og forbindelsesled imellem det sandfærdige og det kunstige, bevidstheden og det underbevidste.

Sara Katrine Thiesen (f.1974) og Sian Kristoffersen (f.1969) arbejder med iscenesættelse som et grundlæggende udgangspunkt. Begge bruger på forskellig vis film -og teaterhistoriske referencer og undersøger derigennem bla. temaer som det surreale, arkaisk mytologi, begær og overlevering. Begge har en uddannelsesmæssig baggrund i henholdsvis fotografi og i fotografi og film. Salty Waters, Velvet Ropes er en tværmedial udstilling der indeholder fotografi og tryksager såvel som objekter og tekstil og lyd. Dette er deres fjerde udstilling sammen.

Udstillingen er åben torsdag – søndag kl.13.00 -17.00 – fernisering d. 14. Oktober kl. 17-20

Danske Grafikeres Hus, Sølvgade 14, 1307 København K

Yderligere information kan fås på siankristoffersen@gmail.com eller på tlf. +4542243022