Ole Folmer Hansen

”NU og lidt før”.

15. februar 2008
16. marts 2008

Ole Folmer Hansen

”NU og lidt før”.

Ole Folmer Hansen udstiller i Danske Grafikeres Hus, Sølvgade 14, København fra 15.febr. – 16.marts 2008.

Ole Folmer Hansen tager pulsen på tiden i sine serigrafiske værker. Udfordrende i sin provokerende enkelthed, et gådefuldt univers, der indbyder til refleksion og fordybelse gennem det konkrete form- og farvesprogs koncise, kraftfulde udtryk.

Vi bevæger os fra temaet ”Immigration ”om rejsen fra drømme til virkelighed over kærlighedens landskab i serien ”Kærlighedens Kilde” Fra græske serier, som er inspirationsrejser gennem Grækenland – et koncentrat af indtryk- over den Kina-inspirerede suite til temaerne solskin og måneskin og de allernyeste ”figur”- billeder og ”tryk på tiden før/ nu”. Alt sammen er inspirationer til en billedverden i konkret formsprog, der lever helt sin egen verden, med oplevelser og muse som igangsætter.
Ole Folmer Hansen deltager i adskillige grafik-biennialer og –triennialer rundt om i Europa og er desuden udstillingsaktuel på Danske Grafikeres store jubilæumsudstilling på Vejle Kunstmuseum og i Galleri Thure i Køge.

De senere år har Ole Folmer Hansen udført flere store udsmyknings- og farvesætningsopgaver bl.a. på Herning Centralsygehus, hvor han også har skabt en stor glasudsmykning, – Rolighedsparken i Ikast, – Gentofte Sygehus og Moltkes Palæ i København.

For yderligere information om Ole Folmer Hansen henvises til www.olefolmerhansen.dk