Lise Nørholm

 

GRAFIK VEN tryk efterår 2014.

Efterårets GRAFIK VEN tryk er lavet af Lise Nørholm. Trykket ”Grafik er Godt” er en tuschtegning, trykt som s/h kopi, på gammel kopimaskine, Xerox WorkCentre Pro 416, på henholdsvis linjeret og ternet papir på blok. Trykket er lavet i et oplag af 70 stk.

Lise Nørholms motiver tager udgangspunkt i typografi, ornament, grafisk figuration og fragmenterede udsagn fra f.eks. tv, radio, net og bøger. Ordmaterialet er forhåndenværende stof, som har været ude og vende i det offentlige rum og som rammer en tone af egne eksistentielle overvejelser omkring kunst og det at beskæftige sig med den. Værkerne henvender sig først og fremmest til øjet, dernæst til læsningen – og ikke altid i gængs rækkefølge. Billedet kan ses som en form for anagram af improviseret stof udenbegyndelse, slutning eller egentlig fortælling.

Lise Nørholm har udstillet aktivt og har senest haft separat udstilling på Vejen Kunst Museum i forbindelse med Dansk Standardpoesi og er ved at færdiggøre en udsmykningsopgave til Syddansk Universitet.

For mere info: www.lisenoerholm.dk