Jens Paldam vs Christine Clemmesen

Jens Paldam vs Christine Clemmese

15. oktober 2010
13. november 2010

Jens Paldam vs Christine Clemmese

 15. oktober – 13.november 2010

Christine Clemmesens arbejde omhandler ofte ideen om betydning og permanens. Processer af genopdagelse og genanvendelse består i et forsøg på at forstå de associative værdier og oplevelser af objekter og billeder, som igennem en form for sidestilling, tilegner sig ny værdi. Serien af fotografiske værker skildre en rastløs poesi i momentane skulpturelle tilfældigheder. Skulpturerne kombinerer materialitet, form og betydning, og er et forhold til de tilstande af steder vi befinder os i.

Jens Paldam i løse vendinger om sine billeder: ”Antropomorph geologi, Anamorfe strukturer, Metafysiske overgange, Mønstre der brillierer i deres fravær af systemer og symboler. Rumlighed af den flade slags. Spontane sammenvævede motiver, der søger at gengive de mange spraglede indtryk jordkloden og dens beboere og elementer har efterladt på mig.

Christine Clemmesen og Jens Paldam mødte hinanden i 2007 i forbindelse med et værkstedsfællesskab på Nørrebro. Det er forskellene frem for lighederne i deres arbejde som har været emne for interesse, diskussion og uenighed. Motivationen for at lave en to-personers udstilling sammen er et udgangspunkt som baserer sig i et arbejde med form og indhold, og flade og rum.