Fuck af eller hold festen sammen med os andre funky analfabeter

Fuck af eller hold festen sammen med os andre funky analfabeter

6. juni 2014
29. juni 2014

Fuck af eller hold festen sammen med os andre funky analfabeter

Det er med stor glæde at Danske Grafikere inviterer til årets store sommerfest og udstilling med grillpølser, øl, samvær og kunst.

Udstillingen med titlen :Fuck af eller hold festen sammen med os andre funky analfabeter er sammensat af billedkunstnerne Magnus F. Clausen og Peter Larsen og viser glimt fra dansk kunsts udvikling fra modernismen til i dag. Udvælgelsen af værkerne er sket ud fra de to billedkunstneres kærlighed til de figurative, grafiske arbejder, der prægede kunstscenen i mellemkrigstidens Danmark. Herfra har Clausen og Larsen forsøgt at trække et spor frem til i dag og det abstrakte formsprog, som er med til at præge kunstscenen netop nu. Værkerne på udstillingen spænder fra tryk over maleri til video og skulptur. Det er værker som afspejler Clausens og Larsens egne interesser i kunsten og giver udtryk for det slægtskab, som de to kunstnere er dannet af.

Udstillingen omfatter værker af Søren Hjort Nielsen, Olaf Rude, Albert Mertz, Jeppe Kruse, Ebbe Laurs Sørensen, Christian Vind, Myne Søe-Pedersen, Merete Vyff Slyngborg, Kristoffer Kjærskov, Mathias Sæderup og Jean Marc Routhier.

Udstillingen har fernisering fredag d. 6 juni fra kl 17-20. Og kan efterfølgende opleves fra d. 12-29 juni i vores åbningstider torsdag-søndag kl 13-17.

Med venlig hilsen Danske Grafikere