Dephine Flyvehavn

flyvehavn.dk/1

26. oktober 2007
25. november 2007

Dephine Flyvehavn

 “flyvehavn.dk/1”

26. oktober – 25. november 2007

Mix af træsnit, monotopi, tegning, maleri og collage

Delphine Flyvehavn er aktuel med en solo udstilling, hvor hun viser en blanding af træsnit, monotopi, tegning, maleri og collage. Titlen ”flyvehavn.dk/1” peger på at der kun findes 1 eksemplar af hvert værk, et unikatryk – samt at det er hendes første soloudstilling. Desuden findes der samtidigt mulighed for at opleve DF´s værker i cyberspace.

Udstillingen i Danske Grafikers Hus omfatter billeder fra serien ”Tingenes tilstand/verdens tilstand,” hvor der tages udgangspunkt i avisnyheder. Ordene bliver som eksperiment brugt som metaforer for hændelser i DFs eget liv. Det hele ”rystes sammen” og ”spredes” over papiret (eller lærredet): kontinenter, flyvemaskiner, en sædcelle en oval, et grantræ m.m.

Billederne bliver til i løbet af processen: en tegning overføres til birkefinér. Derefter skæres motivet eller en gammel slidt plade med ridser og andre spor af tidens tand, valses med sværte og trykkes. Det sætter gang i nye overvejelser angående motiv og arbejdsgang. Processen fortsætter ved at følge indfald og udfald. Figurative og abstrakte elementer fungerer som stempler, der eventuelt gentages, sammenstilles eller ”væves” ind i hinanden.

Der udstilles desuden værker fra serierne ”Sensations” og ”Play”. ”Sensations” handler om følelsesmæssige og fysiske tilstande. ”Play” er en leg med form og farver.

Delphine Flyvehavn deltager i 2008 i Danske Grafikeres Jubilæumsudstilling på Vejle Kunstmuseum.

For yderligere information og pressefotos kontakt Delphine Flyvehavn tlf. 24 47 17 59 dflyvehavn@gmail.com

www.flyvehavn.dk