Claus Ejner VS Michael Rytz

Claus Ejner VS Michael Rytz

13. februar 2009
15. marts 2009

Claus Ejner VS Michael Rytz

13. februar – 15. marts 2009

Danske Grafikere præsenterer den 5 versus udstilling: Claus Ejner udstiller i stueetagen og Michael Rytz udstiller på første sal.

Claus Ejner

Claus Ejner præsenterer udstillingen “i vatter”, der består af 14 tegninger og en readymade-skulptur, der handler om mentale ligevægtstilstande, altså om det at finde en mening med tilværelse. Perspektivet er ironisk som det at hente vand i en si, bitter som det at sutte på en kaktus, sødmefuld og en masse andet. Under ferniseringen udfører han 4 performances kombineret med oplæsning af et digt.

Han er uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi og har senest været aktuel med udstillingen “Banale Historier” i MACHWERKET i Århus.

Michael Rytz

Michael Rytz beskæftiger sig med tegning, illustrationsarbejde, udstillinger, mail-art, zines og udveksler skitsebøger internationalt. Han har bla. tegnet for: Esquire (Rusland), The Guardian, Politiken, Rambøll a/s, Ud&Se, DR, Danske Kommuner, BUPL, Ruc, Euroman samt medvirket i ‘blæk’-dansk tegneserie antologi-udgivet hos politiken.

Han udstiller udvalgte tegninger, tryk og sakseri fra en krøllet hjerne fra perioden 2007-09.