Camilla Nørgård V.S Svend-Allan Sørensen

Meanwhile back in the jungle / Into tradition to find something new

9. januar 2009
8. februar 2009

Camilla Nørgård V.S Svend-Allan Sørensen

9. januar – 8. februar 2009

Udstillingen er nr. 4 i V.S udstillingerne. Camilla Nørgård udstiller i stueetagen og Svend-Allan Sørensen på første sal.

 Camilla Nørgård – Meanwhile back in the jungle
Camilla Nørgård vender hjem fra Fakta. Med sig har hun en genbrugt plastikpose med brun pakketape, kaffefiltre, nektarin-net, bananer, madpapir og pap. Indholdet danner skønne mønstre og flygtig hverdags-poesi. Der bliver endnu en gang camperet i det abstrakte formsprog. Også denne gang helt fra bunden. ‘Meanwhile back in the jungle’ er flere fortællinger i gang samtidig, og er reporteren midt i junglen med storbyens nyhedsudsendelse som reference.

Camilla Nørgård er født i 1965, uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1993-99, og Århus Universitet 1986-1993. Nørgård har senest været aktuel som gæst på Decembristerne på Den Frie.

Svend-Allan Sørensen

Svend-Allan Sørensen tager i sin udstilling ‘Into tradition to find something new’ fat på landskabet som en sproglig konstruktion og på sproget som en udflugt mod horisonten. Sørensen har til denne udstilling produceret 5 koldnåls-raderinger, der nok er i familie med hans tidligere grafiske arbejde med sprog og fugl, men dog alligevel synes at besidde en helt anden stringent konsekvens.

Svend-Allan Sørensen er født i 1975, uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1997-2002 hos Jesper Christiansen og Lars Bent Petersen. Han er i januar bl.a. aktuel med soloudstillingen Bird is a Word på Vendsyssel Kunstmuseum.