Bjørn Vs. Brøgger – City Life

City Life

24. april 2009
24. maj 2009

Bjørn Vs. Brøgger – City Life

24. april – 24. maj 2009

På udstillingen CITY LIFE viser Bjørn og Brøgger egne værker, samt en række fællesarbejder der er skabt over det seneste års tid. Værkerne har rod i bylivet og de billeder og ord vi omgives af i vores hverdag. Virkelighed, fiktion, filmcitater, musik, computerspil m.m. indgår i værkerne og sammensættes til nye fortællinger. Tematisk spænder tegningerne vidt. Der er både seriøse, ironiserende og humoristiske skildringer. Nogen gange som tegning. Andre gange som maleri og collage. Der er stor variation i værkernes udtryk, men fælles for dem er, at de alle har det tegneriske som fællesnævner. Bjørn og Brøgger udveksler jævnligt tegninger og arbejder videre på dem. Et samarbejde der går tilbage til deres tid på kunstakademiet.

Søren Brøgger er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1999-2004. Brøgger har blandt andet udstillet på Ålborg Kunstmuseum og en række københavnske gallerier. Blandt andet Dunk, Beaver Projects og Mogadishni., og senest en soloudstilling hos Bie og Vadstrup. Brøgger bidrager med abstrakte malerier, som er en kraftfuld fusion af Pop og Bad Painting.

Rasmus Bjørn er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1998-2003. Bjørn har udstillet på en række danske og udenlandske museer og gallerier. Her kan nævnes Atlanta Contemporary Art Center, Museum of Contemporary Art, Shanghai. Caren Golden Fine Arts, NY og Krinzinger Projects, Østrig. Bjørn viser på udstillingen et udvalg af sine karakteristiske pinball-tegninger.

Yderligere information: Rasbjorn@gmail.com 35109435